Skip to main content

Uitleg over gesprekeigenregie.nl

Vragen over deze website of over het maken en gebruiken van jouw persoonlijke vragenlijst? Bekijk de video’s hieronder.

Meest gestelde vragen

Hoe start ik een online versie van de vragenlijst?

Druk op de groene knop ‘Start mijn vragenlijst’ of ga direct naar mijn.gesprekeigenregie.nl.


Hoe kies ik de vragen die bij mij passen?

Als je klikt op een thema, bijvoorbeeld ‘Dagindeling’, verschijnt een aantal onderwerpen. Klik je op een van die onderwerpen, dan zie je de vragen die daarbij horen. Klik op het plusteken om de vraag te selecteren. Je kunt ook eigen vragen toevoegen door ze erbij te typen.


Hoe deel ik de vragenlijst met mijn naaste of het wooninitiatief

Als je je vragen hebt geselecteerd, kun je de vragenlijst delen. Klik hiervoor bovenaan links op ‘Bekijk opties’ onder de naam van de vragenlijst. Je kan ook klikken op de button ‘Delen’ rechts onderaan. Er zijn twee versies om te delen: één versie waar mensen alleen kunnen meekijken en reageren. En een andere versie waar mensen jouw vragenlijst kunnen helpen samenstellen.


Hoe kan ik aangeven hoe tevreden ik met een antwoord ben?

Als jouw vragenlijst helemaal klaar is, kan je die tijdens het gesprek gebruiken. Als je bovenaan klikt op ‘In gesprek’ dan zie je bij elke vraag een lachend gezichtje (smiley) en het woord ’Tevredenheid’. Als je daarop klikt kun je een keuze maken uit 5 gezichtjes. Kies het gezichtje dat het beste past bij jouw tevredenheid over het antwoord op de vraag die je gesteld hebt.


Hoe kan ik opmerkingen of reacties plaatsen bij de vragen die ik bespreek?

Als je bovenaan klikt op ‘In gesprek’ dan zie je bij elke vraag aan de linkerkant het woord ‘Notitie’. Als je daarop klikt, kun je iets schrijven over het antwoord dat je hebt gekregen. Ook andere mensen waarmee je de link deelt om te reageren, kunnen een reactie plaatsen.


Waar zie ik de beoordelingen op mijn vragen?

Als je bovenaan op ‘Resultaat’ klikt, zie je in één handig overzicht van al jouw vragen de mate van tevredenheid die je hebt aangegeven.


Hoe kan ik meerdere vragenlijsten starten, zodat ik per wooninitiatief een vragenlijst heb?

Klik hiervoor op ‘Profiel’ onderaan de vragenlijst. Vervolgens kun je een account aanmaken waarmee je meerdere vragenlijsten kan maken en bewaren.


Hoe beveilig ik mijn vragenlijst met een pincode?

Elke vragenlijst is te bekijken door de unieke link te delen. Door een pincode toe te voegen beveilig je jouw vragenlijst en kunnen mensen alleen meekijken of reageren als ze de unieke link hebben én de pincode weten.


Ben ik verplicht een account aan te maken?

Nee. Je kunt de website en de gesprekslijst via mijn.gesprekeigenregie.nl helemaal anoniem gebruiken. We bieden wel de mogelijkheid aan een account te maken om je lijsten makkelijk te bundelen en terug te vinden.

Kan ik de gesprekslijst ook op papier krijgen?
Ja dat kan door de pdf met vragen te downloaden en vervolgens te printen.
Hoe zit het met de privacy?
Je kunt de vragenlijst helemaal anoniem aanmaken en gebruiken zonder je gegevens in te typen. Je kunt de vragenlijst delen en anderen laten reageren. Bij het reageren kunnen mensen wel hun gegevens invoeren, maar dat hoeft niet. Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk met wie je de lijst wel óf niet deelt.

Heb je een andere vraag?

Stuur gerust je vraag per email naar info@gesprekeigenregie.nl We proberen je vraag dan binnen enkele dagen te beantwoorden.